Еко Дани Трејд

СКЛАДИРАЊЕ, ТРАНСПОРТ И ТРЕТМАН НА ОТПАД
Откупуваме и складираме секаков вид на метал -железо, бакар, алуминиум, акумулатори, месинг, олово, цинк

Контакт

За нас

Еко Дани Трејд се занимава со складирање, транспорт и третман на отпад. Сме овластени од Министерството за животна средина и просторно планирање.

ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Сите наши активности се насочени кон одржување на здрава и чиста животна средина.

БЕЗБЕДЕН ТРАСНПОРТ

Транспортот на отпадот го правиме со наши возила.

СИГУРНО СКЛАДИРАЊЕ

Складирањето на отпадот е сигурно според сите законски прописи.

Услуги

ТРАНСПОРТ НА ОТПАД

Го правиме со наши возила.

Складирање на отпад

Отпадот го складираме на наш плац и магацини.

Откуп на железо

Откупуваме секаков вид на метал.

Побарајте услуга

Контактирајте не за откуп, транспорт и складирање на отпад.

+389 71 337 044

Галерија

Контакт

Ул.11. бр.75 Кадино, Скопје, Северна Македонија

+389 75 332850

Loading
Your message has been sent. Thank you!